Başkan Kafaoğlu; Herşey size helal olsun

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Pamukçu Bengi Gençlik Kulübü Derneği’nin Halkoyunları müsabakasında dereceye giren ekipler için düzenlediği moral yemeğine katıldı. Başkan, Pamukçu Bengisi’nin her zaman destekçisi olacağını söyledi.

 

Balıkesir’de gerçekleştirilen Kulüplerarası İl Yarışması’nda 3 Birincilik, 1 ikincilik alarak 4 dalda ödül alan Pamukçu Bengi Gençlik Kulübü Derneği yarışmalara 4 ekip 84 oyuncu ile katıldı. Antrenörleri, Huriye Köyden, Ritfan Demiröz, Mustafa Akbaş ve Seden Seçme tarafından 4 ay süresince eğitilen ekipler, Büyükler Geleneksel (Düzenlemeli) dalda birinci, Büyükler (Düzenlemesiz) dalda birinci, Minikler Geleneksel (Düzenlemesiz) dalda ikinci, Okullar arası Gençler Geleneksel (Düzenlemeli) dalda birinci oldular. 26 – 27 Mart tarihlerinde Kuşadası’nda yapılacak olan THOF Bölge yarışmasında Balıkesir’i temsil edecek olan başarılı ekipler için dernek tarafından Pamukçu’da bir moral yemeği düzenlendi. Yemeğe, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Başkan Yardımcıları Ahmet Özen, Fikrettin Kocaman, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bilal Gürhan, Kırsal Hizmetler Müdürü Kadir Uzun davetli olarak katıldı.

Yemek öncesi Başkan Kafaoğlu’na, kendilerine verdiği önem ve destek için teşekkür eden Pamukçu İmam hatibi Zeki Hatipoğlu “Zekai Kafaoğlu gibi bir başkanımız var ki bu gençlere sahip çıkıyor. Folklor kültürüne, bizi biz yapan kültürümüze sahip çıkan başkanımıza bu yoğun mesaisinde, bize de zaman ayırıp aramızda olduğu için teşekkür ederiz” dedi. Yemek duası sonrasında Folklor kültürüne emek verenleri tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Kafaoğlu ‘Bu iş aşk işi, sevda işi, bu iş bizi biz yapan kültürümüze sahip çıkma işi’ derken sözlerine şöyle devam etti: “Bu kültürümüze sahip çıkmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Sizlere hizmet etmek için seçildik. Genç kardeşlerimiz pırıl pırıl. Kötü alışkanlıklardan uzak durarak, böyle bir geleneğimizi devam ettiriyorlar. Bu kültür sayesinde, birlik var, beraberlik var, dayanışma, fedakârlık, kardeşlik ve sabır var. Sabır ve fedakârlık olmadan bu başarılar gelmez. Bu almış olduğunuz kupalar ananızın ak sütü gibi helal. Ne bir torpil, ne bir kayırma olmadan emeğinizle bu kupaları alıyorsunuz.  Bu iş için emek veren hocalarından oyuncularına kadar herkesi yürekten kutluyorum. Bu can bu tende olduğu sürece Pamukçu’ya hizmet etmeye, destek vermeye devam edeceğiz. Başarılarınızın devamını diliyorum”

Pamukçu Mahalle Muhtarı Ahmet Ordu, hem kapalı düğün salonu hem de dernek binası olarak hizmet veren tesisin ihtiyaçlarından bahsederken, Başkan Kafaoğlu’nun  “Lafı fazla uzatmaya gerek yok, Her şey size helal olsun” söylemi büyük alkış aldı. Yemek sonrası kısa bir gösteri yapan Pamukçu Bengi ekibi adına Başkan Kafaoğlu’na Antrenörleri Huriye Köyden tarafından teşekkür çiçeği takdim edildi. Başkan Kafaoğlu dernek binasını gezerek dernek yetkililerinden detaylı bilgi alarak durum tespiti yaptı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Başkan Kafaoğlu; Herşey size helal olsun

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x