BANVİT ROMANYA’YI RAHAT GEÇTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Banvit Eurocup 3.hafta karşılaşmasında Romanya’da Steaua Eximbank Bükreş takımının konuğu oldu. Baştan sona üstün oynadığı mücadeleyi Banvit 64 – 78 kazandı.

Banvit karşılaşmaya Courtney Fortson, Dominique Johnson, Tolga Geçim, Adrien Moerman ve Gasper Vidmar beşiyle başladı. Karşılaşmaya Adrien Moerman’ın iki üç sayılık isabetiyle başlayan Banvit ilk iki dakikayı 2 – 8 önde geçti. Daha sonra Banvit A.J.Slaughter ve Gasper Vidmar ile etkili olurken hücumdaki etkili oyunuyla ilk periyodu 15 – 20 önde geçti.

İkinci periyoda Banvit A.J.Slaughter’ın üç sayılık basketiyle başlarken Keith Simmons ve Dominique Johnson’ın savunmada ve hücumdaki sayılarıyla farkı açmaya başladı. Yedinci dakikada 12 sayılık üstünlük yakalayan Banvit oyunun kontrolünü iyice eline alınca soyunma odasına da 27 – 41 üstünlükle gitti.

İkinci yarıya Gasper Vidmar’ın sayısıyla başlayan Banvit Keith Simmons’ın sayısıyla farkı 18 sayıya kadar çıkardı ve skoru da 29 – 47’ye getirdi. Bu bölümde Adrien Moerman ve De’Shawn Stephens’in sayılarıyla etkili olurken rakip takımı dış şutlara mecbur bırakan Banvit final periyoduna 42 – 55 önde girdi.

Final periyoduna da De’Shawn Stephens’in sayısıyla başlayan Banvit oyunun kontrolünü elinde tuttu. A.J.Slaughter’ın etkili oyununa Tolga Geçim de eklenince ikinci dakikada farkı 22 sayıya kadar çıkardı. Kalan bölümü rahat oynayan Banvit karşılaşmadan da 64 – 78’lik skorla galibiyetle ayrıldı ve Eurocup’taki ilk galibiyetini almış oldu.

Maç : Eurocup 3.Hafta Karşılaşması

Salon : Sala Polivalenta, Romanya

Hakemler : Petar Obradovic, Sasa Maricic, Jean-Charles Collin

1P : 15 – 20 2P : 12 – 21 3P : 15 – 14 4P : 22 – 23 MS : 64 – 78

Steaua Eximbank Bükreş : Bill Amis 13 sayı, 7 ribaund; Titus Nicoara 17 sayı, 13 ribaund; Rasic 6 sayı, 4 ribaund; Chris Cooper 7 sayı, 7 ribaund; Denis Ikovlev 4 sayı; Marko Marinovic 12 sayı, 5 asist.

Banvit : İsmail Cem Ulusoy 3 sayı; Courtney Fortson 5 sayı, 3 asist; Dominic Johnson 5 sayı, 5 asist; A.J.Slaughter 14 sayı, 5 asist; Tolga Geçim 7 sayı, 1 ribaund; De’Shawn Stephens 12 sayı, 6 ribaund; Keith Simmons 4 sayı, 3 ribaund; Gasper Vidmar 8 sayı, 6 ribaund; Adrien Moerman 16 sayı, 9 ribaund; Talat Alp Altunbey 2 sayı; Nusret Yıldırım 2 sayı, 6 ribaund.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan BANDIRMA KAYMAKAMLIĞI'NDAN 29 EKİM KUTLAMALARI başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANVİT ROMANYA’YI RAHAT GEÇTİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x