BANVİT BURSA’DA MAĞLUP

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Banvit Spor Toto Basketbol Süper Ligi 21.hafta karşılaşmasında Bursa’da konuk olduğu Tofaş’a 88 – 83 mağlup oldu.
Banvit ilk çeyreğe hızlı başladı. Edo Muric ve Gediminas Orelik ile sayılar bulan Banvit savunmada zaman zaman aksasa da ilk çeyreği 20 – 18 geride tamamladı.İkinci çeyrekte oyunda dengeyi kuran Banvit Furkan Korkmaz ve Jordan Theodore ile sayılar üretince soyunma odasına 41 – 41 beraberlikle gidildi.
İkinci yarıya Tofaş hızlı başladı. Tony Crocker ve Samuel Mejia ile dış atışlarda yüksek yüzdeli oynayan Tofaş’a Banvit Furkan Korkmaz ve Gediminas Orelik ile cevap vermeye çalışsa da son çeyreğe 65 – 58 geride girdi. Son çeyrekte Banvit oyunda dengeyi kurmaya çalışsa da Tofaş buna izin vermeyince Banvit karşılaşmadan 88 – 83 mağlubiyetle ayrıldı.
Maç : Spor Toto Basketbol Süper Ligi 21.Hafta Karşılaşması
Salon : Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu, Bandırma
Hakemler : Ersan Ergüler, Altuğ Köselerli, Ozan Çakar
Tofaş : Barış Ermiş 6 sayı, 5 asist; Yiğit Arslan 3 sayı; Tony Crocker 21 sayı, 5 ribaund; Samuel Mejia 25 sayı, 9 ribaund; Juan Palacios 6 sayı; Kaya Peker 9 sayı, 3 ribaund; Kadir Bayram 2 sayı; Christopher Copeland 10 sayı; Kaloyan Ivanov 6 sayı.
Banvit : Edo Muric 12 sayı, 5 ribaund; Damian Kulig 8 sayı, 8 ribaund; Tolga Geçim 5 sayı; Gediminas Orelik 23 sayı, 6 ribaund; Gasper Vidmar 10 sayı, 3 ribaund; Jeremy Chappell 4 sayı, 5 ribaund; Furkan Korkmaz 6 sayı, 3 asist; Jordan Theodore 15 sayı, 5 asist.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANVİT BURSA’DA MAĞLUP

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x