BANVİT BANDIRMA’DA KAZANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Banvit Spor Toto Basketbol Süper Ligi 27.hafta karşılaşmasında Bandırma’da konuk ettiği Halk Enerji Ted Ankara Kolejliler takımını 97 – 71 mağlup etti. Bu karşılaşma ile birlikte Banvit’in Slovenya’lı yıldız oyuncusu kaptan Gasper Vidmar Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde 250.maçına çıkarken, Banvit’in başarılı yerli oyuncularından Merthan Mutlu ise 50.maçına çıktı.

Banvit karşılaşmaya hızlı başladı. Hücumda Furkan Korkmaz ve Gediminas Orelik ile sayılar bulan Banvit ilk çeyreği 30 – 24 üstün tamamladı. İkinci çeyrekte oyunun kontrolünü eline almaya başlayan Banvit hücumda Hasan Emir Gökalp ve Erkin Şenel ile sayılar bulurken ilk yarıyı 55 – 40 önde tamamladı.

İkinci yarıya Banvit hızlı başladı. Hücumda ve savunmada istediği oyunu sergileyen Banvit hücumda Edo Muric ve Jeremy Chappell ile sayılar bulunca final periyotuna 75 – 52 önde girdi. Son çeyrekte oyunun kontrolünü elinde tutarak başlayan Banvit hücumda ve savunmada etkili oyununu sürdürünce karşılaşmadan 97 – 71 galibiyetle ayrıldı.

Maç : Spor Toto Basketbol Süper Ligi 27.Hafta Karşılaşması

Salon : Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu, Bandırma

Hakemler : İsmail Aydın, Serhat Büker, Önder Yılmaz

1P : 30 – 24 2P : 25 – 16 3P : 20 – 12 4P : 22 – 19 MS : 97 – 71

Banvit : Doğukan Sönmez 2 sayı, 1 ribaund; Edo Muric 12 sayı, 4 ribaund; Damian Kulig 4 sayı, 3 ribaund; Hasan Emir Gökalp 15 sayı, 5 asist; Gediminas Orelik 18 sayı, 3 ribaund; Erkin Şenel 16 sayı, 1 asist; Gasper Vidmar 9 sayı, 6 ribaund; Jeremy Chappell 8 sayı, 2 asist; Furkan Korkmaz 8 sayı, 2 asist; Jordan Theodore 5 sayı, 10 asist.

Halk Enerji Ted Ankara Kolejliler : Devin Robert Thomas 8 sayı, 4 asist; Taylan Süerkip 4 sayı, 5 ribaund; Yesukan Onar 8 sayı, 3 ribaund; Ian Hummer 18 sayı, 8 ribaund; Dominique Montel 20 sayı, 5 ribaund.

Filipovski : ”Bugünkü kazancımız genç oyuncularımız oldu.”
Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Banvit Baş Antrenörü Sasa Filipovski şunları söyledi : ”Bugün maça çok rahat başladık. Bunun sonucunda olarak da Ted Kolejliler takımına ilk devrede çok kolay sayı şansı tanıdık. Bugün ile alakalı kazancımız genç oyuncularımızın kazanımı oldu. Özellikle Hasan Emir Gökalp ve Erkin Şenel bugün aldıkları süreleri çok hak ettiler ve iyi bir oyuncu olma potansiyeli olduklarını gösterdiler.” dedi.

Banvit’in başarılı genç oyuncularından Erkin Şenel ise şunları söyledi : ”Bütün maçlarımıza ayrı ayrı konsantre olarak hazırlanıyoruz. Bu maça da aynı konsantre olarak hazırlandık. İlk yarıda bunu gösteremesek de ikinci yarı oynadığımız oyunla maçı kazanmasını bildik.” dedi.

Halk Enerji Ted Ankara Kolejliler Baş Antrenörü Can Sevim ise şunları söyledi : ”Öncelikle Banvit’e Şampiyonlar Ligi’nde Final Four’da başarılar diliyorum. Umarım ülkemize kupayı getirirler. Bunu yapacak kapasitede olduklarına inanıyorum. Buna ligde yaptıkları ve Türkiye Kupası’nı kazanmaları ile gösterdiler bence. Orada da o konsantrasyonda olacaklarına eminim. Maça gelecek olursak, ilk yarıda başa baş mücadele ederek iyi bir oyun sergiledik. Ama oyuncumuz iki teknik faul ile oyun dışı kalınca ikinci yarı istediklerimizi sergileyemedik.” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANVİT BANDIRMA’DA KAZANDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x