BANDIRMASPORLU OYUNCALARA DEPLASMAN ÖNCESİ ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PTT 1.Ligin ilk maçı olan Denizlispor – Bandırmaspor karşılaşması için deplasmana gidecek olan futbolcuları Tuncay Sonel, Dursun Mirza ve Erhan Elmastaş Bandırma Spor Sosyal Tesislerine gittiler ve sezon öncesi başarılar dilediler.

İlk konuşmayı Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel yaptı. Sonel; “Öncelikle Aramıza Yeni katılan arkadaşlar, hoş geldiniz. PTT 1.Ligde Hepinize başarılar diliyorum. İnşallah sizleri süper ligde de göreceğiz iyi yolculuklar, yolunuz açık olsun” dedi. Geçen sezondaki başarılarınızdan dolayı burada olan olmayan herkesi kutluyorum diyerek, sözlerine başlayan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza; “Bandırmaya bu armaya başarılar çok yakışıyor. Bu başarıyı hep birlikte sürdüreceğiz. Bu sene güzel bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Hazırlık maçlarında, takımımızın ortaya koyduğu mücadeleyi beğendim. Ama asıl mesele şimdi başlıyor. Siz mücadelelerinizi en iyi şekilde vermeye devam edin, bizlerde her zaman olduğu gibi arkanızda destek olmaya devam edelim” dedi. Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş; “ Onursal Başkanımız Dursun Mirzaya ve Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Desteklerini esirgemediler keşke aynı desteği Bandırmalı sanayicilerimizden de görebilseydik. Her şeye rağmen bu sene de takımımız başarılı olacak hocamıza da çocuklarımıza da güveniyorum” dedi.

Bandırmaspor kaptanı Ali Serin, geçen yıl Bandırma’nın bütünleşmesiyle şampiyonluğun geldiğini söyleyerek herkese teşekkür etti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMASPORLU OYUNCALARA DEPLASMAN ÖNCESİ ZİYARET

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x