BANDIRMASPOR’DA MUHTEŞEM AÇILIŞ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırmaspor 2016/2017 sezonunu törenle açtı. 17 Eylül stadında yapılan açılışa 4 bin civarında bordo beyazlı taraftar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından futbolcular taraftarlara tanıtıldı.

 Bandırmaspor onursal başkanı ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma’nın Güney Marmara’nın yükselen yıldızı olduğunu belirterek “ Hepimiz Bandırmaspor’a sahip çıkması boyunlarımızın borcudur. Onursal başkan olmak kolay iş değildir. Bunun için başarılı çalışmalara imza atmak gerekir. Lafla onursal başkan olunmaz. Bu konuda sizlerin desteğinizi bekliyorum. El ele vererek Bandırma’nın markası olan Bandırmaspor’u daha iyi yerlere getireceğiz. Hedef tabiî ki süper ligdir. Bunu başaracağımıza inanıyorum. “

Taraftarın büyük alkışlarıyla konuşmaya başlayan ilçe kaymakamı Tuncay Sonel, herkesi sevgi ve saygı ile selamlayarak “ Geçen sene göreve başladığımda sizlere 50. yılda şampiyonluk sözü vermiştik. Allah’ın izniyle verdiğimiz bu sözü tuttuk. Emeği geçen yönetimi, teknik ekibi, futbolcuları ve siz taraftarları kutluyorum. Günler hızla geçiyor. Yine sezon açılışında sizlerle beraberiz. Bu senede hedefimiz başarılı olarak süper lige çıkmaktık. İnşallah Bandırma ailesi olarak bunu da başaracağız. Çünkü Bandırma şehri bunları fazlasıyla hak ediyor. “

Son olarak konuşan CHP milletvekili Namık Havutça kısa bir konuşma yaparak Bandırma’ya şampiyonluk yaşatan ekibe teşekkür ederek “ İnanıyorum ki bu sene de süper lige çıkacağız. “ dedi.

Konuşmaların ardından kurban kesimi gerçekleştirildi. Sezon açılışına katılamayan CHP Balıkesir milletvekili Mehmet Tüm, Ak Parti Balıkesir milletvekili Sema Kırcı ve Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar birer kutlama mesajıyla Bandırmaspor yönetimine yeni sezonda başarılar dilediler.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMASPOR’DA MUHTEŞEM AÇILIŞ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x