BANDIRMASPOR’A YENİ TEKNİK DİREKÖR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazar akşamı Balıkesir’de oynanan ve Bandırmaspor’un tarihi bir mağlubiyetle sahadan ayrıldığı Balıkesirspor maçı sonrası canlı yayında görevinden istifa ettiğini söyleyen Feyyaz Uçar’dan boşalan teknik direktörlük görevine Yusuf Şimşek getirildi.

Yusuf Şimşek bugün Bandırmaspor Kulüp Merkez binasında yapılan basın toplantısıyla kendisini 1,5 yıllığına Bandırmasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Başkan Elmastaş,”Kötü bir hafta sonu geçirdik. Balıkesirspor  maçının akabinde Feyyaz Uçar istifasını ulusal basın önünde verdi. Bizde döner dönmez yönetim kurulu olarak çalışmalarımızı yaptık, dün akşam üzeri  görüşmemizi  Yusuf  Hocamızla tamamladık. Görevi kabul etti, kendisiyle 1,5 yıllık bir sözleşme imzaladık ,  İnşallah  bundan sonraki maçlarımızda takımımızın daha iyi performans sergileyeceğini ,hocamızın bize vermiş olduğu moralle, destekle ekibiyle beraber yapacağı çalışmalarla Bandırma spor taraftarlarına, Bandırmaya daha iyi sonuçlar getireceğimize inanıyoruz.” Dedi

Bandırmaspor’un yeni teknik patronu Yusuf Şimşek ise, ” Bu ligi çok iyi tanıyorum. Hafta sonu oynanan Balıkesirspor maçını biz oynamadık. Daha önceki tecrübelerimiz ile Bandırmaspor’da güzel işler yapacağımızdan hiç şüphemiz yok. Aksini düşünmek dahi istemiyorum ve düşünmüyoruz da. Buradan küskün taraftarlarımıza sesleniyorum. Şanlıurfa maçı bir milat olacak. Herkesi desteğe bekliyoruz” dedi.

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Genel Kaptan Kayhan İpek ise, ” Perşembe akşamı görevimiz gereği tesislere gittiğimde yardımcı hoca ve 2 oyuncunun tesislerde olmadığını fark ettik. Ayrıca 2 yardımcı antrenör bir birleri ile küs ve konuşmuyor durumdaydı. Bu durumları Feyyaz Hocamıza aktardık. Yıktınız beni dedi. Cuma günü de hoş olmayan konuşmalar geçti. Bırakın yalan söylemeyi artık tarzından konuşmalarda bulundu. Bunlar bizi üzdü. Diğer yandan Bandırma’da her zaman birlikte oturduğumuz bir telefon kadar uzaklarında olduğumuz büyüklerimiz hakkımızda yanlış şeyler yazıyor. Buda beni çok üzüyor ama olsun ben onları yine de seviyorum” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMASPOR’A YENİ TEKNİK DİREKÖR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x