BANDIRMA’DA SERVİS ARACI DENETİMLERİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, servis araçlarını denetledi.

İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, kent içinde okul ile kurum ve kuruluşlara sefer yapan 350 servisin bulunduğunu söyledi.
Servis araçlarının şoför ve personelini hem sağlık hem de adli yönden denetlediklerini aktaran Kılıç, “Bugüne dek 4 denetim yaptık. Servislerde şoförlük yapanların, 26 yaşından gün almış ve 63 yaşını aşmamış olmaları gerekiyor. Bandırma merkezinde ilk ve orta dereceli 54 okul bulunuyor. Jandarma bölgesi de dahil olmak üzere toplam 72 okulumuz var. Liselerde toplam 677, ilkokul ve ilköğretim okullarında ise 519 öğrenci servislerden yararlanıyor” dedi.
Kılıç, servis araçlarının şoför ve personelini titizlikle denetlemeyi sürdüreceklerini belirterek, şunları kaydetti:
“Araçları denetlerken göze önüne aldığımız birçok kıstas bulunuyor. Bunlar arasında, okul servis araçlarının arkasında, yasa ve yönetmeliklere uygun yazılmış okul taşıtı yazısı, aracın 6 aylık bakım ve onarımının yapıldığını gösteren rapor, kullanılan aracın 2004 ve sonrasına ait model olması, her öğrenci için emniyet kemeri bulunup bulunmadığı, hem büyükşehir belediyesi hem belediye sınırları içinden geçiyorsa güzergah belgesinin olup olmadığı denetleniyor.”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DA SERVİS ARACI DENETİMLERİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x