BANDIRMA’DA ÖĞRENCİLER PİLAVDAN ZEHİRLENDİLER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün Bandırma Orta Okulunda Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen pilav gününde bazı öğrenciler rahatsızlandı. Pilav gününde yedikleri yemeklerden rahatsızlanan yaklaşık 10-13 öğrenci velileri tarafından Bandırma Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öğrenci velilerinden alınan bilgilere göre dün Bandırma Ortaokulunda düzenlenen pilav gününde öğrenciler rahatsızlandı. Yedikleri yemeklerden rahatsızlanıyor okulda fenalaşan öğrenciler velileri tarafından zehirlenme şüphesiyle  Bandırma Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Konuyla ilgili ulaştığımız bir öğrenci velisi ” Çocuklarımız dün okullarında yapılan pilav günü etkinliğinde yedikleri yemeklerden rahatsızlandılar. Yaklaşık 10-15 çocuğumuz rahatsızlandı ve Bandırma Devlet Hastanesine kaldırdık. Çocuklarımızı bir odaya balık istifi dizdiler ve üst üste serumlar takıldı.  Okulda para toplayıp bu tarz etkinlikler yapılıyor , Milli Eğitimin haberi onayı var mı belli değil. Okuldan hiç bir yetkili hastaneye gelip sormadı çocuklarla ilgilenmedi. Bu konuyla ilgili gerekli mercilere şikayetlerde bulunacağız. Çocuklarımız bizim canımız , kim çocuğunun koluna en ufak bir iğne dahi batırılsın ister” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan alınan bilgilere göre 7. ve 8. sınıf öğrencilerinde bir problem yaşanmadığı , 6. sınıf öğrencilerinden yaklaşık 13 öğrencinin yedikleri yemeklerden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı bilgisi alındı. Bandırma Devlet Hastanesi Acil Servis yetkililerinden alınan bilgilere göre ise olayın besin zehirlenmesi olduğu tespit edildi.

Rahatsızlanan  öğrencilerin tedavilerinin ardından dün taburcu edildikleri öğrenildi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DA ÖĞRENCİLER PİLAVDAN ZEHİRLENDİLER

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x