Bandırma’da Mehmetçiğe Bin Mektup Kampanyası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da Mehmetçiğe Bin Mektup Kampanyası
– Kampanya kapsamında 3 bin 500 mektup, Güneydoğu’da görev yapan güvenlik güçlerine gönderildi
“Bandırma Gönüllü Gençler Ekibi”nin başlattığı “Bandırma’dan Mehmetçiğe Bin Mektup Kampanyası” kapsamında yazılan 3 bin 500 mektup, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde terörle mücadelede görevli güvenlik güçlerine gönderildi.
Ekipte yer alan Ufuk Şat, grup adına yaptığı açıklamada, Güneydoğu’da teröristlerle mücadele eden güvenlik güçlerine yalnız olmadıklarını, arkalarında onlara dua eden binlerce kişinin olduğunu göstermek istediklerini söyledi.
İlçe Müftüsü Süleyman Küçük ile mektupları postaya verdiklerini belirten Şat, şunları kaydetti:
“Son zamanlarda ülkemizde yaşanan terör belası hepimizi derinden yaralamaktadır. Bizler de Bandırma Gönüllü Gençler Ekibi olarak Güneydoğu’da ülkemiz için canlarını hiçe sayan güvenlik güçlerimize bir nebze olsa moral ve motivasyon için Bandırma Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden aldığımız desteklerle kampanya başlattık. Bu kapsmanda Bandırma’daki tüm okullarda öğretim gören öğrencilerimizden kampanyaya katılmalarını istedik. 3 bin 500 mektup aldık. Bu projeye katılan öğrencileri kutluyor ve teşekkür ediyoruz.”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Bandırma’da Mehmetçiğe Bin Mektup Kampanyası

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x