BANDIRMA’DA KAPALI ÇARŞIYA RENK GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Alışveriş Günleri Düzenlenen törenle başladı.
Bandırma Kapalı Çarşı’daki alışveriş günleri açılış törenine CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Belediye Başkanvekili Sami Türkmen, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Ticaret Odası Meclis Başkanı Bahadır Çenberci, Ticaret Odası Kadım Girişimciler Kurulu Başkanı Gizem Ozar Uz, Millî Eğitim Müdürü Osman Özkan, Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

-Çarşıya hareket getirdi
Açılış töreninde konuşan Bandırma Ticaret Odası Başkanı Gizem Ozar Uz, Alışveriş ve tanıtım günlerinin düzenlenmesindeki amacın, kadın iş yeri sahipleri ve evde el emeği ile üretim yapan kadınların ürünlerini tanıtmak, girişimciliği cesaretlendirmek, TOBB Kadın Girişimciler Kurulunun faaliyetlerini daha iyi tanıtmak olduğunu söyledi. Alışveriş ve Tanıtım Günleri ile birlikte yeni yıl öncesinde Bandırma Kapalı Çarşı’yı yeniden hareketlendiğini dile getiren Uz “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz bu etkinlikle ilçenin ticari ve sosyal hayatına bir canlılık getirdiğimizi düşünüyorum. 3 gün sürecek Alışveriş ve Tanıtım Günleri’nde hediyelik eşya, ev dekorasyonu, tekstil, ev üretimi, pasta, börek, kozmetik, el üretimi örgü, nakış, oya işleri gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren kadınların ürün ve hizmetleri sergilenecek” dedi.

Uz, Bandırma Kadın Girişimciler tarafından açtıkları stantta ürün satışlarından elde edilecek gelir ile Marmara İlköğretim Okulu bünyesinde üstün zekalı çocuklar için özel bir sınıf açacaklarını sözlerine ekledi.

Alışveriş ve tanıtım günlerinde kadınlar tarafından katkılarından dolayı Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı ’ya bayanlar tarafından Ticaret Odası’nın ambleminin bulunduğu bir plaket hediye edildi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DA KAPALI ÇARŞIYA RENK GELDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x