BANDIRMA’DA DÜN FETÖ’DEN KAÇ KİŞİ TUTUKLANDI ?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik yapılan operasyonların Bandırma Emniyet Adliye ayağında tutuklanan  şüphelilerin Balıkesir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmalarına devam ediliyor.

Çarşamba günü yapılan duruşmalarda adliye ve Emniyet kanadında yargılanan 9 kişi tahliye edildi.

Bandirma FETÖ Adliye yapılanmasında Tutuklu Yargılanan  ve Bylock kullandığı tespit edilen adliye imamı  ögretmen Mehmet İhsan Hoşdoğru’nun çıktığı ilk duruşmada tutukluluğunun devamına karar verilirken , adliye personellerinden Cengizhan C . , Hüseyin C .,Berkant K .,Hüseyin Ö . ve Tanju T . ilk duruşmalarında tahliye edildiler.

FETÖ Emniyet ayağında  Komiserlik sınavlarında torpil iddaası ile tutuklu yargılanan ve Bylock kullandığı tespit edilen Emniyet imamı  Mustafa Öner ve Yine FETÖ’nün bu dosyasında da yer alan  Tarım il Müdürlüğünde Şübe müdürü olarak görev yapmış Mustafa Başoğlu ’nun tutukluluğuna devam kararı verilirken ,Tutuklu Sanıklardan Beytullah K .,Halil İbrahim K ., Yaşar G . ve Yüksel Ö .nün Tahliyesine karar verildi.

İlkhaber

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DA DÜN FETÖ’DEN KAÇ KİŞİ TUTUKLANDI ?

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x