BANDIRMA’DA DOSTLUK VE KARDEŞLİK RÜZGARLARI ESTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

28. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında, kentimizi ziyarete gelen kardeş şehrimiz Almanya’nın Kamen kentinden ve kardeş şehir olma yolunda adım attığımız Makedonya’nın Tetova kentinden (Kalkandelen) gelen konuklarımızı Belediye Başkanı Dursun Mirza makamında ağırladı.

Bandırma Belediyesi olarak kardeş şehir olgusunu geliştirmek adına çalışmalarımız devam ediyor. Bu yıl da Makedonya’nın Tetova kentini, kardeş şehirlerimizin arasına katıyoruz. Kentimize gelen Tetova Kenti Belediye Başkan Vekili Hüseyin Demiri ve eşi Semra Demiri, Grup Sekreteri Blerim İslami, Folklor Grup Başkanı Prof. Yeton Pustina ve Folklor Koreografları Remzi Matoshi , Violsa Abdiu kentimize yapmış oldukları ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirerek Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya hediye ve plaket takdim ettiler. Ayrıca ziyarette yıllardır birlikteliğimizin güçlenerek devam ettiği kardeş şehrimiz Almanya’nın Kamen kentinin Kardeş Şehirler Derneği Başkanı Klaus Peter Klinge  ve eşi Satı Klinge de ziyarette yer aldı. Yaptıkları ziyaretten duydukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dursun Mirza; “Bandırma’yı dünyaya açmak istiyoruz. Kültürler arası ilişkilerimizi güçlendiriyoruz. Turizm, yerel yönetim hizmetleri, kültür sanat dalında ve spor alanında yaptığımız çalışmalarımızı kardeş şehirlerimize tanıtıyoruz. Bandırmamıza geldiğiniz için çok teşekkür ederiz sizleri ağırlamaktan onur duyuyoruz” dedi.

1(30)

2(18)

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DA DOSTLUK VE KARDEŞLİK RÜZGARLARI ESTİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x