BANDIRMA’DA BÜYÜK HASAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşanan kar felaketi Bandırmada hayatı olumsuz etkilerken, milyonlarca liralık da hasara yol açtı. Özellikle Küçük Sanayi Sitesi Esnafı adeta kan ağlıyor. Buradaki pek çok iş yerinin çatısı biriken kar sonucu çökmüş durumda. Son dönemlerde zaten yüzü gülmeyen esnaf, şimdi de kara kara bu zararın altından nasıl kalkacağını düşünüyor.

Kar felaketi sadece Bandırma Küçük Sanayi Sitesinde zarara yok açmadı. Kırsal Mahallelerde ve şehir içinde de zarar gören esnaf ve vatandaşlarımız mevcut. Bazı firmaların iş yeri sigortaları olduğu ama Sigorta Şirketlerinin bu durum karşısında nasıl bir tavır izleyeceği bilinmiyor. Yapılacak tamiratlar esnasında doğacak iş kayıpları karşılanacak mı? Şu anda bu sorulara net cevaplar verilemezken, hava şartları düzeldikçe yaşanan felaketin Bandırmaya verdiği zarar daha net bir şekilde ortaya çıkıyor.

Bandırma Afet Bölgesi İlan Edilir mi?
Öte yandan bu durum kamuoyunda Bandırma Felaket Bölgesi İlan Edilir mi? Sorusunu gündeme getirdi. Mecliste yaşanan Anayasa tartışmaları bölgede yaşanan kar felaketini gölgede bırakırken, oluşan zarar gün yüzüne çıktığında Milletvekillerinin konuya el atması ve zararın giderilmesi yönünde çalışma başlatması bekleniyor. Ayrıca yetkililer her fırsatta vatandaşı yarın ve öbür gün Bandırmada yaşanabilecek sel felaketine karşı uyarıyor. Özellikle Bandırma merkezdeki esnafın ve zemin katlarda oturan vatandaşların bu konuda tedbir alması isteniyor.123

1234

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DA BÜYÜK HASAR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x