BANDIRMA’DA 30 AĞUSTOS COŞKUSU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bandırma’da da düzenlenen törenle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanında yapılan törenlere Bandırma İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel,6.Jet Hava Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, Belediye Başkanı Dursun Mirza ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başlayan kutlamalara hükümet konağında devam edildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ilçedeki ana cadde ve sokaklar ile Cumhuriyet Meydanı, Türk bayraklarıyla donatılırken, düzenlenen törene vatandaşlar da katıldı. Belediye Bandosu’nun küçük gösterisinin ardından, askeri erkan, protokol mensupları, resmi dairelerin müdür ve amirleri, siyasi parti, dernek ve oda başkanları, muhtarlar, gaziler ve bazı sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileriyle vatandaşların bulunduğu topluluk, Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu. Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı’nın çelenkleri, Atatürk heykeli önüne bırakıldı. İlçedeki gazilerin de yoğun katılım gösterdiği gözlenen tören programında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93’ncü yıl dönümü nedeniyle gönderdiği kutlama mesajı okundu.

Bandırma İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, 6.Jet Hava Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, Belediye Başkanı Dursun Mirza kaymakamlık makamında kutlamaları kabul etti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DA 30 AĞUSTOS COŞKUSU

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x