BANDIRMA TERÖRE KARŞI TEK YÜREK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da sosyal medya üzerinden örgütlenen yaklaşık 10 bin kişi akşam saatlerinde ellerinde Türk Bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanında toplandı.

Dağlıca ve Iğdır’da uğradıkları terör saldırıları sonrasında vefat eden güvenlik güçlerinin ismi tek tek sayılarak yoklama alındı. Toplanan gruplar PKK bayrağı ve yaşa dışı örgüt üyesi Abdullah Öcal’ın posterlerini yaktı.

Daha sonra Cumhuriyet Caddesi üzerinden ellerinde bayraklarla toplu halde yürüyen gruplar İnönü Caddesi üzerinde bulunan emniyet müdürlüğü önünde saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı’nı okudu. Burada “polise uzanan eller kırılsın” diye slogan atan gruplar daha sonra Sevgi Yolu üzerinden Cumhuriyet Meydanına yürüdü. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı etkinlik olaysız bitti.

Gruplar yürüyüş boyunca “Askere uzanan eller kırılsın”, “Mecliste PKK istemiyoruz”, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” diye slogan attı.

Gösterilere Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının temsilcisi katıldı. Gazetecilere açıklama yapan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, PKK terör örgütünün hain saldırılarla milletin birliğine ve dirliğine tuzak kurduğunu söyledi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan BANDIRMA'DA TERÖRE LANET! başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA TERÖRE KARŞI TEK YÜREK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x