BANDIRMA SPOR VE YAŞAM ALANINA KAVUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma; modern, güvenli bir spor ve yaşam alanına kavuştu. Yıllardır atıl durumda olan General Balcı Çamlığı yeni yüzüyle Bandırma’lılarımızın hizmetine açıldı.
Açılışa Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, 6. Ana Jet Üs Komutanı Ahmet Biçer, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Manyas Belediye Başkanı Tarcan Barçın, Bolu Kıbrısçık Belediye Başkanı Doğan Dağ, CHP İl Başkanı Ender Biçki, Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin , Sivil Toplum Örgütlerinin Başkanları, Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, Belediye Başkan Yardımcıları Ozan Onur ve Mehmet Sert , Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve 6 Ana Jet ÜS Komutanı Ahmet Biçer bir konuşma yaptı. Açılışa katılanlarla birlikte kurdele kesilerek halkın hizmetine açıldı. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza tarafından 6 Ana Jet Üs Komutanı Ahmet Biçer’e plaketini verdi. Yüklenici firmaya da plaketleri verildi.

“Yüce önder Atatürk’ ü silah arkadaşlarını, ülkesine ulusu için canını veren şehitlerimizi saygıyla minnetle şükranla anıyorum”
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza konuşmasında “Bandırma adına güzel bir gün yaşıyorum. Bu güzel günleri Büyük Atatürk’ e borçluyuz. Bu toprakları vatan yapan şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Yurdumuzda özgür ve başımız dik olarak dolaşabiliyorsak, gülüp eğlenebiliyorsak gelecekle ilgili, umutla beklentiler besleyebiliyorsak, huzur içinde gidebileceğimiz bir işimiz varsa, akşam dönebileceğimiz bir yuvamız varsa, kısacası bugün yaşıyorsak aziz şehitlerimize borçluyuz. Şehitlerimize olan borcumuzu ödemenin tek yolu, Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek yaşatarak, bölünmez bütünlüğünü koruyarak, ulusal değerlerimize sahip çıkarak, ülkemize birlik ve beraberliğimize yönlendirilen tehditlere karşı koymaktır. Şehitler gününde kutladığımız Çanakkale Zaferi bir destandır. Çanakkale Zaferi vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk Ulusunun neleri başara bileceğinin kanıtıdır. Çanakkale geçilmez sözünü tarihe kazıyan kahramanların onurlu mücadelesi, sonsuza dek ibretle hatırlanacaktır. Yüce önder Atatürk’ ü silah arkadaşlarını, ülkesine ulusu için canını veren şehitlerimizi saygıyla minnetle şükranla anıyorum. ”dedi.

General Balcı Çamlığımız tüm Bandırma’ lılarımıza hayırlı olsun
Mirza konuşmasının devamında şöyle dedi. “Daha önce bakımsız halde olan General Balcı Çamlığını girişimlerimizle üst kullanım hakkını iki yıllığına aldık. Kullanım hakkını aldıktan sonra güvenli bir spor merkezine dönüştürülmesi için proje hazırladık ve en kısa sürede projeyi başlattık. Projenin tamamlamasıyla birlikte Belediyemizin Park ve Bahçeler Ekibi hummalı bir çalışmanın içine girdi. General Balcı Çamlığın da çevre düzenlemelerini yaptık. Çevre düzenlemesiyle birlikte çiçek ekimleri ve ağaçsız alanlara yetişkin ağaç ekimleri yaptık.

Projeye başladığımı çeşitli spekülasyonlar çıkmıştı. Balcı Çamlığı’na binalar yapacağımız söylemişti. Şimdi projemizi görenler teşekkür ediyorlar. Doğal yapısına uygun, modern ve güvenli bir spor alanına dönüştürdük. Yeni yürüyüş yolları yaptık. Güvenlik kameralarıyla tüm alan kontrol kayıt altında olurken aynı zamanda güvenlik görevlisiyle Bandırmalı’ larımızın rahat edebilecekleri bir spor alanı haline getirdik. Alanın tamamını ışıklandırdık. Uygun noktalara çeşmeler yaptık. General Balcı Çamlığının kullanım sözleşmesine göre içeriye yapamadığımız tuvaletleri girişe yapıyoruz. Ayrıca bu alana vatandaşlarımızın çaylarını yudumluya bilecekleri küçük bir kafeterya yapıyoruz. Güzel bir spor alanı haline gelmiş olan General Balcı Çamlığımız tüm Bandırmalı’ larımıza hayır olsun” dedi.

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar konuşmasında “ Çanakkale Zaferinin 102. Yılını idrak ediyoruz. Bu güzel milletimiz aziz şehitlerimize kahraman gazilerimize ve onların şehir yakınlarına minnettarız. Başta büyük Atatürk olmak üzere, bütün şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle, minnetle saygıyla anıyorum” dedi.

6 Ana Jet Üs Komutanı Ahmet Biçer konuşması da “ Hepinizin bildiği gibi Bandırma bir şehir değil, ilçe ama Bandırmanın girişinde Havacılar Şehrine Hoş geldiniz yazıyor. Bandırma askerin havacısını içine almış, bir olmuş bir şehirdir” dedi.

 

KAYNAK: İlkhaber

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA SPOR VE YAŞAM ALANINA KAVUŞTU

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x