BANDIRMA AK PARTİ’DEN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİ’NE YARDIM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti’nin tüm ülkede düzenlediği yardım kampanyası uyarınca Bandırma İlçe Teşkilatı tarafından Bayırbucak Türkmenleri için Bandırmalı hayırseverler, işadamı ve esnafından toplanan 2 kamyon dolusu yardım malzemesi bölgeye gönderilmek üzere yola çıkarıldı.

Araçların hareketinden önce açıklamalarda bulunan Ak Parti  İlçe Başkanı Alp Bostancı ve Sosyal İşler sorumlusu Mehmet Doğan;

“2,5 milyonu aşkın  Suriye vatandaşını ülkemizde misafir ediyoruz. Millet olarak ekmeğimizi bölüşmenin onurunu, gururunu  yaşıyoruz. Bayırbucak’ta Türkmen kardeşlerimiz gerçekten çok zor şartlarda yaşamaya çalışıyor. Özellikle Rusya’nın son zamanlarda katliamlara varan tutumu, oradaki kardeşlerimizi çok daha zor şartlar altına itti. Biz il ve ilçe teşkilatlarımız olarak burada yaşayan kardeşlerimize kuru gıda,  giyim, ayakkabı, ilaç, tıbbı malzeme, tekerlekli sandalye,  ve diğer ihtiyaç malzemeleriyle birlikte 2 yardım kamyonu gönderiyoruz. Bize ulaşan ihtiyaç listeleri var. Bu listeler çerçevesinde bebek bezlerinden kıyafetlere, tıbbi malzemeye kadar her türlü ihtiyaç malzemesini hazırladık. Bütün teşkilatlarımızı seferber ediyoruz. Suriye ‘deki mazlum kardeşlerimize elimizden geldiğince destek olmak, onların yanında olmak istiyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu yardımlar yerine ulaşır. İnşallah kardeşlerimizin bu üzüntüleri bir an evvel sona erer. Kardeşlerimizin rahat, huzur içerisinde kendi memleketlerinde yaşamasını Allah nasip etsin” şeklinde konuştu. Daha sonra yardım kamyonları dualar eşliğinde yola çıktı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA AK PARTİ’DEN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİ’NE YARDIM

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x