BALIKESİR’İ KARIŞ KARIŞ GEZECEĞİZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Balıkesir’e atandığı günden bu yana her fırsatta esnaf ve vatandaşı ziyaret ederek halkla iç içe olan Vali Ersin Yazıcı, Burhaniye Şarköy ve Şahinler Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek halkın sorun ve taleplerini dinledi.
Vali Ersin Yazıcı, “Halkımızın bize iletmek isteyip de iletemediği, gelmek isteyip de gelemediği ve bir türlü bize iletemediği istek ve talepleri varsa bunları yerinde dinlemek için vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz.”dedi.
Vali Ersin Yazıcı vatandaşlara tek tek söz vererek,  talep ve önerilerini dinledi. Beraberinde bulunan yetkililere not aldıran Vali Yazıcı vatandaşlar tarafından iletilen sorunların ilgililerce çözülmesi konusunda talimat verdi.
TEK SORUMLULUĞUMUZ VAR: MİLLETE HİZMET ETMEK
Devletin her zaman vatandaşların yanında olduğunu söyleyen Vali Yazıcı, “Bu ziyaretlerdeki amacımız, vatandaşlarımızın isteklerini birinci ağızdan dinleyerek, onlarla dertleşmek, sorunların çözüme kavuşturulması, varsa eksikliklerin giderilmesidir. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözüldüğünü gördükçe bizlerde sorumluluk makamında bulunan insanlar olarak mutlu oluyoruz. Vatandaşlarımızın daha mutlu bir ortamda yaşaması konusunda gece gündüz demeden hizmet ediyoruz. Devlet olarak karış karış, ilçe ilçe, mahalle mahalle gezmeye devam edeceğiz. Kamu görevlileri millete hizmet etmek için vardır. Kamu hizmetinde esas olan vatandaş memnuniyetidir. Devlet milleti için var. Bizim tek bir sorumluluğumuz var o da millete hizmet etmek.” şeklinde konuştu.
NEREDE YAPILACAK İŞ VARSA ORADAYIZ
Göreve başladığı ilk günlerden itibaren muhtar ve vatandaş buluşmalarına büyük önem verdiğini ve bu buluşmaları sıkça gerçekleştirdiğini belirten Vali Yazıcı, “Valilik makamının kapıları Balıkesirli hemşerilerimize açıktır ve herkes çekinmeden gelerek istek ve sıkıntılarını bizlere iletebilir. Fakat bizlere ulaşamayan vatandaşlarımız da var. Onların sorunlarına çözüm bulmak ve taleplerini yerine getirmek için sizlerin yanına kadar gelmekteyiz. Devletimiz her türlü imkânı vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için daha iyi yaşaması için veriyor. Bizim bugün burada bulunmamızın sebebi vatandaşların ihtiyaçlarını, eksikliklerini hiçbir engel olmadan karşılayabilmektir. ” dedi.
İhtiyaç ve sorunların çözümü konusunda görüş alışverişinde bulunulurken söz alan vatandaşlar da yapılan ziyaret için Vali Yazıcı’ya teşekkürlerini ilettiler.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BALIKESİR’İ KARIŞ KARIŞ GEZECEĞİZ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x