BALIKESİR TİCARET ODASI ‘SIAL PARİS 2016 GIDA FUARI’NA İŞ GEZİSİ DÜZENLEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Ticaret Odası tarafındanKOSGEB destekli gerçekleştirilen ziyarete 18 firma temsilcisi katıldı. Dünyanın en büyük gıda fuarlarından biri olan ve iki yılda bir Paris’te düzenlenen fuara, 105 ülkeden 7 bin stant katılımcısıyla 194 ülkeden 155 bin ziyaretçi iştirak etti.

Balıkesir ekonomisinin lokomotif sektörlerinden gıda sektörü temsilcileri, düzenlenen program kapsamında sektördeki global gelişmeleri yakından inceleme ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı yakaladı.

BTO Meclis Üyesi Atilla Acar başkanlığındaki heyet,  Fransa‘nın önde gelen kuruluşlarından MUSİAD Paris  üyesi SARL, Celame  ve SAS Ravalux firmaları ileKOSGEB ortaklığında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Heyet üyelerinin Fransız sektör temsilcileriyle bir araya geldiği görüşmelerdeBalıkesir‘in ticari ve ekonomik altyapısı hakkında bilgi verdi. Türkiye’yi doyuran ilBalıkesir için gıda sektörünün rolünün büyük olduğunu ve güçlü Balıkesirekonomisinin lokomotifi olduğunu belirten heyetimiz Fransa iş dünyasıyla işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BALIKESİR TİCARET ODASI ‘SIAL PARİS 2016 GIDA FUARI’NA İŞ GEZİSİ DÜZENLEDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x