BALIKESİR MİLLETVEKİLİ ADAYLARI NEDEN MAHKEMELİK OLDU?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Balıkesir 1.sıra milletvekili adayı Mehmet Tüm, kendisi hakkında yapmış olduğu açıklamalarıyla nefret suçu işlediğini öne sürdüğü MHP Balıkesir 7.sıra milletvekili adayı Atilla Turhan hakkında suç duyurusunda bulundu. Milletvekili adayı Turhan savcılık talimatıyla Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğüne ifade verdi.

Emniyet müdürlüğündeki ifadesinin ardından Bandırma İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Turhan, “Kimseden korkum yok, gerçekleri söyleme devam edeceğim” dedi.
Hatırlanacağı üzere CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, 7 Eylül 2015 tarihinde Hakkâri’nin Yüksekova’da meydana gelen silahlı çatışmaların ardından ’Taraflar silah bırakmalı, tek bir ölüme tahammülümüz yok. Acının rengi, kimliği yoktur” demişti.
Tüm ’ün bu açıklamalarının ardından MHP Balıkesir 7.sıra milletvekili adayı Atilla Turhan’da yaptığı açıklamasında ““Milletvekili Mehmet Tüm, ’Taraflar silah bırakmalı, tek bir ölüme tahammülümüz yok. Acının rengi, kimliği yoktur’ diyerek Türk milletini ve Bandırma halkını üzmüş, bir kez daha milletvekilliğine layık olmadığını tescillemiştir. Türk Silahlı Kuvvetleri ile PKK’yı aynı kefeye koyup ‘Taraflar silah bırakmalı’ demek, gaflettir, dalalettir. TSK’ya, Mehmetçiğe silah bırak demek kimsenin haddi değildir. Bu sözleri söyleyen kişi Türk milletini, Bandırma’yı temsil edemez. Derhal Türk milletinden ve Bandırma halkından özür dileyip istifa etmelidir” demişti.
Mehmet Tüm, MHP Balıkesir Milletvekili adayı Atilla Turhan’ın yapmış olduğu bu açıklamasıyla nefret sucu işlediğini gerekçe göstererek kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

İLKHABER

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BALIKESİR MİLLETVEKİLİ ADAYLARI NEDEN MAHKEMELİK OLDU?

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x