BALIKESİR ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFLERİ TOPLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliğinin 2016 yılına ait Mali Genel Kurulu ortakların katılımı gerçekleştirildi.
Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliğinin 2016 yılına ait Mali Genel Kuruluna Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, MHP Balıkesir İl Başkanı N.Argun Atıcı, Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula ve BESOP Başkanı Fehmi Erdem ile Oda Başkanları ile Sivil Toplum Örgüt temsilcileri katıldı.
Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği, 2016 yılına ait mali genel kurulunu gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstaklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda kooperatifin 2016 yılındaki faaliyetleri anlatıldı. Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Birliği Başkanı Erol Ayvaz; esnaf, sanatkar ve ortaklarına yüzde 50 hazine destekli kredi ihtiyaçlarını kooperatif olarak karşılaşamaya çalıştıklarını belirterek, “2016 yılında 84 ortak esnaflığı bırakmış, 2016 yılında da kooperatifimize 211 yeni ortak katılım ile ortak sayımız bin 871 kişiye ulaşmıştır. 2016 yılında 11 Milyon lira yeni plasman girişi oldu. 21 Milyon 55 bin lira sıfır faizli kredinin 389 ortağımıza gerçekleşmiş ve geri dönüşlerle birlikte 32 Milyon lira kredi esnaf ve sanatkarlara kullandırılmıştır” dedi.

Başkan Ayvaz, borçların yeniden yapılandırılması kapsamasında 72 ortağın bu yapılandırmadan 945 bin 166 lira ile faydalandığını ve 528 bin 31 lira faiz tutarının da ödenmediğini söyledi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BALIKESİR ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFLERİ TOPLANDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x