BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAÇINCI SIRADA?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bir araştırma şirketi tarafından ankette Türkiye’de ki 30 Büyükşehir Belediye arasında 13. sırada yer aldı.

ORC Araştırma Şirketi Mart 2014 yerel seçimlerinden bu yana geçen 2 senelik süreçte, vatandaşların belediye hizmetleri ile ilgili kanaatlerini tespit etmek için, 20 Şubat-1 Mart 2016 tarihleri arasında 30 Büyükşehirde toplam 17.560 kişi ile yüz yüze ve bilgisayar destekli telefon görüşmesi yöntemiyle anket yaptı.Araştırma sırasında insanlara “altyapı, çevre düzenlemesi ve temizliği, kaldırım ve yollar, kent estetiği, sosyal hizmetler, şebeke suyu, trafik akış düzeni, ulaşım, yeşil alan ve park” hizmetlerine göre “belediyelerin son 2 yıllık performansını başarılı bulup bulmadığı” soruldu.Balıkesir halkının yüzde 52.3 lük kısmı Büyükşehir’in çalışmalarını başarılı buldu. Bu oran ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesini Türkiye’nin en başarılı 13. belediyesi yaptı.

BALİKESİR

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAÇINCI SIRADA?

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x