Ayvalık Şefkat Evleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayvalık’ta yardıma muhtaç yaşlılara destek olabilmek ve huzurevi yaptırmak için kurulan Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin sosyal faaliyetleri sürüyor.
Dernek Başkanı Fatma Cavlı, yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahiplerine, yakacak, ev ve giyim eşyası ile gıda gibi yardımları ulaştırdıklarını söyledi.
Yaptıkları her yardımı belgelediklerini dile getiren Cavlı, “Gönül dostlarımız, yeni veya ikinci el kıyafetleri, gıda paketlerini, hasta ve bebek bezlerini bize getiriyor. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Kurulduğumuz günden beri kayıtlı olarak bin 200 aileye destek verdik. 25’li, 50’li gruplarla ihtiyaç sahibi çocukları giydiriyoruz. Bin çocuğun iç çamaşırı ihtiyacını karşıladık” dedi.
Cavlı, din, dil, ırk ve siyasi parti ayrımı gözetmeden çalıştıklarını belirterek, “Yeni yardımseverlere de ihtiyacımız var. Derneğime bir paket makarna bile getirseler, bir ihtiyaç sahibinin evinde bir akşamlık yemek olur” diye konuştu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Ayvalık Şefkat Evleri

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x