AYMİS ZEYTİN FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI HİZMETİNİZDE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aymis Zeytinyağı ve zeytin ürünleri markası fabrika satış mağazasını hizmete aldı.

Erdek Ocaklar yolu üzerinde 2011 yılından günümüze faaliyet gösteren Aymis Zeytinyağı ve Zeytin Ürünleri Ltd. Şti. fabrika satış mağazasını hizmete aldı. Üretime başladığı ilk günden bu yana Erdek’te zeytine yönelik olarak salamura, sele, yeşil zeytin, besin değerini en iyi koruyan zeytinyağı üretimi için soğuk baskı sistemi ve bunları iç ve dış piyasada tüketime hazır hale getiren ambalajlama, paketleme, şişeleme ve depolama işlemleri ile Avrupa standartlarında üretim gerçekleştiren Aymis Zeytinyağı ve Zeytin Ürünleri Ltd. Şti. iyi tarım uygulamaları kapsamında sadece kendi bahçelerinde yetiştirmiş olduğu zeytinlerden üretim yapıyor.

Aymis dalından sofralarınıza yetiştirdiği zeytinyağı ve zeytin ürünleri ile birlikte fabrika satış mağazasında günlük doğal köy yumurtası, bal, reçel, peynir ve Özgür Şef’in et ürünlerini de fabrika satış mağazasında sizlere sunmaktan gurur duyuyor.

Kısa sürede Erdek ve Ocaklar’a tatil için gelen misafirlerin uğrak noktası olan Aymis Fabrika Satış Mağazası doğal ve ekonomik fiyatlarla kaliteli şarküteri ürünleri ile sizleri de alışveriş için bekliyor.

aymis-zeytin-fabrika-satis (1)aymis-zeytin-fabrika-satis (3)aymis-zeytin-fabrika-satis (4)aymis-zeytin-fabrika-satis (5)

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

AYMİS ZEYTİN FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI HİZMETİNİZDE

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x