AYYILDIZ TEPE SAKİNLERİ TIRLARDAN ŞİKAYETÇİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Ayyıldız Tepe Mahallesi sakinleri ve esnaf, İlk Haber’e açıklamalarda bulundu.

Ayyıldız Tepe mahallesinde bulunan tır parkının kapalı olmasından dolayı Erdek-Liman yolu üzerine ve mahalle aralarına sağlı sollu gelişigüzel bırakılan kamyon ve tırlardan dolayı mahalle sakinleri ve esnaf şikayetçi.

Mahalle sakinleri kamyonların bina yanlarına park edildiğini, kamyon kasalarından binaların balkonlarına ve camlarına tırmanılarak çok kolay bir şekilde evlere girebildiğini ve bu durumun hırsızlara davetiye çıkardıklarını belirtti.
Mahalle esnafı yaptıkları açıklamada; “Otoparkın açık olduğu süre içerisinde kamyon ve tırlardan 10- 15 TL gibi bir ücret alındığını öne sürerek, Otoparkta W.C yoktu. Park içerisinde herhangi bir sosyal hizmet olmadığı için, şoförler bu paraya otoparka girmiyorlardı. Ucuz bir tarife olsaydı. Yollarda park ederek tehlike oluşturmazdı” dedi.

Vatandaşlar konuşmalarının devamında; “Otoparkın düzgün bir şekilde işletilmesini istiyoruz. Otoparkın içine WC yapılmasını, gişelerin otoparkın içine alınmasını, otoparkta güvenlik olmasını istiyoruz otopark, eksiklerinin giderilerek tekrar açılması durumunda, Şoförlerde rahatça araçlarını bırakmış olur. Esnafa da faydası olur” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

AYYILDIZ TEPE SAKİNLERİ TIRLARDAN ŞİKAYETÇİ!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x