ARKADAŞ BOYA RESİM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arkadaş Yapı Center’in 5. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle hazırlanan kokteylde Boya Arkadaş Resim Yarışmasında dereceye girenlere törenle ödülleri verildi.

Tören’e Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, eski dönem Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel ile çok sayıda davetli katıldı.

Arkadaş Yapı Center işletme sahibi Harun Balat yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Bu etkinliği yapmadaki amacımız, birlik beraberlik,  kardeşliktir. Sporda katkılarımız oldu, bir de sanatta katkımız “Boya Arkadaş” olsun diyerek bu etkinliliğimizi tertipledik. Davetimize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum”. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar’da yaptıkları kısa konuşmalarda, böyle bir etkinlik düzenlenmesi nedeniyle Arkadaş Yapı Center işletmesine teşekkür ettiklerini belirtip, resim yarışmasında dereceye giren öğrencileri de ayrı ayrı tebrik ettiler.

RESİM YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

ANAOKULU kategorisinde,  birinciliği İpek Ece Tıraş, ikinciliği Elif Beyza Kural, üçüncülüğü Eda Canbaz kazanırken, Mansiyon ödülü Banu Melisa Özgür’e verildi.

1.SINIFLARDA, birinciliği İbrahim Doruk Kes, ikinciliği Safir Yurdadöner, üçüncülüğü Yaprak Yılmazel kazanırken, İbrahim Ufuk Özmen mansiyona layık görüldü.

2. SINIFLARDA birinciliği Zümra Korkmaz, ikinciliği Zeynep Parlakyıldız, üçüncülüğü Mehmet Yılmaz kazanırken, Mansiyon ödülü Zeynep Gediktaş’ın oldu.

3. SINIFLARDA birinciliği Enes Aydın, ikinciliği Belinay Mamur, üçüncülüğü Efe Hasırcı kazanırken Mansiyon ödülü Eylül Kaçar’a verildi.

4. SINIFLARDA birinciliği Ecrin Naz Oğuz, ikinciliği Batu Hapçıoğlu, üçüncülüğü Furkan Tuncer kazanırken, Elif Takımcı’da mansiyon ödülü aldı.

22. Dönem Balıkesir Milletvekili Sedat Pekel, yarışmayı düzenleyen Arkadaş Boya yönetim kurulu başkanı Harun Balat’ı yarışma için tebrik etti.

Orginazasyonu Ali Gönenden organize etti.

DSC_6926

DSC_6913

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ARKADAŞ BOYA RESİM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x