“ANADOLU’YA TIR DOLUSU LÖSEV YARDIMI”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LÖSEV, “Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı” projesi ile Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor. 19 Nisan 2017 tarihinde Eskişehir’den başlayan LÖSEV Yardım Tırı, Kütahya’ya, 21 Nisan 2017 Cuma Günü ise Bandırma Aileleriyle buluşuyor.

Bandırma Nikâh Dairesi önünde hasta ve aileleri ile buluşacak olan LÖSEV Yardım Tırı kuru gıda, et ve et ürünleri, giysi, temizlik malzemeleri, oyuncak gibi yüzlerce farklı desteği kayıtlı hasta ve ailelerine yerinde sunacak. Tır Etkinliğinde açıklama yapan LÖSEV Sosyal Hizmetler Sorumlusu Aylin Babaoğlu; “ LÖSEV Türkiye’nin her noktasındaki ailelerine köy köy, şehir şehir dolaşarak yardımları yerinde ulaştırıyor. 1998 yılından bu güne yardımlarına bir yenisini ekleyerek, hasta ve ailelerinin yanında durmaya devam ediyor. LÖSEV İyilik Tırı Anadolu’da bulunan hasta ve ailelerine, Halkımızın bağışlarını ulaştırıyor. Kıyafetten temizlik malzemesine, kuru gıdadan et ürünlerine, mobilyadan bisiklete dek çocuklar ve aileler tüm ihtiyaçlarını özgürce seçebiliyorlar. Tır çalışması gönüllüler, bağışçılar ve katkı sağlayan duyarlı firmaların işbirliği ile hayata geçiriliyor. Tüm destekçilerimize LÖSEV adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Anadolu’nun en uzak şehirlerinden, köylerine kadar ulaşmanın ve oradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürmenin mutluluğunun yaşandığı projede yüzlerce seçenek yardım LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocuklar ve aileleri için hazır bulunuyor. Aileler, tırdan ihtiyaçlarına göre gönüllerince seçim yapabiliyorlar. Özellikle LÖSEV’e kayıtlı çocuklar oyuncaktan bisiklete, kırtasiyeden çalışma masasına istedikleri ihtiyaçlarını gönüllerine göre seçme fırsatını yakalıyor.
Ayrıca Bandırma etkinliği çerçevesinde LÖSEV yetkilileri tarafından Bandırma Kaymakamlığına da bir ziyaret düzenlenerek Kaymakam Sayın Günhan YAZAR’ı da makamında ziyaret edecekler.

Bir çocuğun gülümsemesinden daha değerli ne olabilir ki?

LÖSEV

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

“ANADOLU’YA TIR DOLUSU LÖSEV YARDIMI”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x