ALİ SABANCI BALIKESİR’DE GENÇLERLE BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Balıkesir’de üniversite öğrencilerine iş hayatında başarılı olmanın sırlarını anlattı. Stand up’çılara taş çıkartan aratmayan Sabancı, dinleyenleri kahkahaya boğdu.

Sabancı gençleri kahkahalara boğdu

Balıkesir Sanayi Odası’nın davetlisi olarak Balıkesir’e gelen TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Balıkesir Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Mühendislik Fakültesi konferans salonunda öğrencilere hitap eden Sabancı, Pegasus Hava Yolları’nı aldıklarında 400 civarında çalışan olduğunu, bugün ise 6 bin kişilik bir aile olduklarını anlattı.

Bandırma’dan Balıkesir Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı İş Kadını Canset Balcı Sevim’inde davetli olarak katıldığı etkinlikte Balıkesir Sanayi Odası Başkan ve üyeleri de yer aldı.

canset-balci-sevim

Pegasus’tan daha ucuza uçak bileti alıp almadıklarını öğrencilere soran Ali Sabancı, kimsenin el kaldırmaması üzerine durumdan memnuniyetini gizlemedi. Rakipleri olan bir hava yolu şirketinin yaptığı reklamda, koltuk arası mesafenin 77 santim olduğunun vurgulandığını anlatan Sabancı, “Bir hava yolu şirketi çıktı ve bir reklam kampanyasına başladı. Büyük bütçelerle televizyonlarda falan yer aldılar. Diyor ki reklam kampanyasında, ‘Bizimki 77 santim’. Valla kardeşim bizimki 77 santim değil. Zaten bizimkinin kaç santim olduğu sizi nasıl ilgilendiriyor? Misafir ne istiyor? Misafir santimine bakmıyor. Misafir zamanında kalkabiliyor mu, o önemli diyor” şeklinde konuştu.

SABANCI’DAN JET FADIL YORUMU
Ticaret hayatında yalana yer olmadığını anlatan Ali Sabancı, dün tutuklanan Fadıl Akgündüz’ü isim vermeden gündemine aldı. Sabancı, “Kalıcılık kolay olmuyor. Bakın arama motorlarına, dün bir insan 3. defa aynı yöntemle Türkiye’yi dolandırdı. İsmi lazım değil. Kendine mi yanarsın, adama mı yanarsın? Bize müstahak demek ki. 3 defa aynı yöntemle dolandırdı. İsmi de hava yollarını hatırlatıyor biraz. Belki 4. defa da dolandırabilir yani” dedi.

Ali Sabancı programın sonunda öğrencilerin sorularını cevapladı.

İHA

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ALİ SABANCI BALIKESİR’DE GENÇLERLE BULUŞTU

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x