AHMET AKIN’DAN BALIKESİR TURU…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

(06.06.2016, Ankara) CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın İzmir’de katıldığı Enerji Kentleri Ağı Yıllık Konferansının ardından Balıkesir’e gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunup, bir dizi etkinliğe katıldı.

Ahmet Akın dolaştığı ilçelerde hasta ziyaretlerinde bulundu, cenaze törenlerine katıldı. Gittiği ilçelerde esnaf ziyaretinde bulunarak hemşerileriyle sohbet etti. Edremit’te Zey-Der tarafından yapılan ve kadınların yoğun katılımının olduğu gözlemlenen toplantıya da katılan Akın burada yaptığı konuşmada “Laiklik din ve inanç özgürlüğünün olduğu kadar, yaşam biçimlerinin de güvencesidir. Bunlar laikliğe savaş açarak herkesin yaşam biçimine müdahale etmek istiyorlar.

Laiklik en çok da bu ülkenin kadınlarının güvencesidir. O yüzdendir ki laiklik tartışmalarında en güçlü tepkiyi haklı olarak kadınlarımız veriyor.

Laik, çağdaş Cumhuriyet rejimini yıkmaya güçleri yetmeyecek, bunu hep birlikte göreceğiz. Bu ülkenin Atatürk ve Cumhuriyet sevdalıları buna izin vermeyecek.” dedi.

Gittiği ilçelerde partisinin ilçe örgütlerini de ziyaret eden Ahmet Akın partilileriyle bir araya çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

AHMET AKIN’DAN BALIKESİR TURU…

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x