“ADD” ULUSAL EGEMENLİK YEMEĞİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

21 Nisan Cuma akşamı Atatürkçü Düşünce Derneği “Ulusal Egemenlik Yemeği” Grand Asya Otel’ de gerçekleştirildi.
Ulusal Egemenlik yemeğine Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, 22. Dönem Milletvekili Sedat Pekel, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Sert, Sami Türkmen, Belediye Meclis Üyeleri, Bandırma CHP İlçe Başkanı Atilla Atakay ve ilçe yönetimi, CHP üyeler, Sivil Toplum örgüleri, Erdek ADD Şube Başkanı Zafer Filiz, Karacabey Şube Başkanı Haluk Aka, ADD yönetiminde katıldığı yemekte birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Yemekte Devlet Bale Opera Sanatçılarının şarkıları ve dansları geceye katılanları coşturdu. Bandırma Şube Başkanı UĞUR KAYAALP açılış konuşmasını yaptı.
ADD Başkanı UĞUR KAYAALP geceye katılanlara teşekkür ederek ;” Zor bir referandum sürecini tamamlamış olduk. Başarısız olduk gibi gözükse de aslında ben başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde neler yapabileceğimizi de gösterdik. Atatürkçü düşüncelerin, cumhuriyetçilerin, vatan severlerin ne kadar güçlü olduğunu göstermiş olduk” dedi

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm , eski başkan ve milletvekili Sedat Pekel ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın katıldığı Ulusal Egemenlik Balosu,sosyal faaliyetlerinde öne çıkan gençlere onur plaketleri verilmesiyle sona erdi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

“ADD” ULUSAL EGEMENLİK YEMEĞİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x