4006 TUBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Bilim ve Sanat Merkezi okulunun düzenlemiş olduğu 4006 TUBİTAK Bilim Fuarı Hafsa Sultan Kız Meslek Lisesi spor salonunda açıldı.

Açılışa Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, İlçe Mili Eğitim Müdür Vekili Mutlu Aslan, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Açılışta Bandırma Bilim ve Sanat Merkezi okul müdürü Gökhan Dindar konuşma yaparak bilim fuarıyla ilgili bilgiler verdi.
Dindar yaptığı konuşmada;” Kurumumuz özel yetenekli çocuklara eğitim vermekte, özel öğretim ve rehberlik genel müdürlüğünün her yıl 1-2-3 sınıflarda yaptığı taramalar sonucu B1 barajı aşan çocuklar, bizim okullarımızda kendi okullarından sonra destek eğitime geliyorlar. Bunlar özel yetenekli öğrenciler resimde, müzikte ve zihinsel yetenekte olmak üzere kurumumuzda yeteneklerini geliştirmek amacıyla, müzik, resim, diğer bilim dallarında destek eğitimi alıyorlar. Bunlar seçilmiş çocuklar devletimiz bunları kendi okullarında eksik kalmasınlar yeteneklerini geliştirebilsinler diye, bu kurumları açıyor. Türkiye’ de 106 tane bilsen var, bunlardan biride Bandırmamız da 2 yıl önce açıldı. Bugünde TUBİTAK destekli 4006 bilim fuarımızı gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizin yaptığı bilimsel çalışmaları sergilemeye çalışıyoruz” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

4006 TUBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x