GENÇ BAŞKAN ÇALIŞIYOR KARESİ KAZANIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Okullar Hayat Olsun kapsamında spor sahalarıyla donatılan, çevre düzenlemeleri yapılan okulları ziyaret etmeye, talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor.

HER OKULA BAŞKAN DESTEĞİ
38 okulda Okullar Hayat Olsun projesini uygulayarak devlet okullarını kolejlerle yarışır hale getiren, bunun yanı sıra tüm okulların bakım ve onarımlarını üstelenerek eksiklerinin giderilmesi noktasında destek olan Başkan Yücel Yılmaz’ın son durağı Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi ve Mehmet Şeref Eğinlioğlu Ortaokulu oldu.

OKULLARA KARESİ ELİ DEĞDİ
İlçedeki bütün okulların fiziki şartlarını iyileştirerek, sosyal donatı alanlarıyla donattıklarını dile getiren Başkan Yücel Yılmaz, “Karesi Belediyesi olarak çocuklarımızın iyi bir ortamda eğitim almalarını istiyor, bu yüzden ilçemizdeki tüm okulları yeniliyor ve eksiklerini gideriyoruz” dedi.

“BİZ BU ŞEHRİN EMANETİNİ ÜSTLENDİK”
Belediye olarak tüm imkanlarını toplumun geleceğini inşa edecek olan çocukların eğitimi için seferber ettiklerini vurgulayan Yılmaz, “Biz bu şehrin emanetini, toplumun geleceğini üstlendik. Bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmak adına gayretle çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR
Karesi Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Okul Müdürleri ise okulların fiziki şartlarının iyileşmesinin öğrenciyi okula bağladığını ifade ederek yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

GENÇ BAŞKAN ÇALIŞIYOR KARESİ KAZANIYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x