2017 YILININ İLK KAYMAKAMLAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2017 Yılının İlk Kaymakamlar Toplantısı Vali Ersin Yazıcı Başkanlığında Gerçekleştirildi.

Balıkesir Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcıları İsmail Demirhan, Mehmet Suphi Olcay, Altıeylül Kaymakamı Oktay Kaya, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Erdek Kaymakamı Hasan Erkal, Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlar, Havran Kaymakamı Ahmet Türköz, İvrindi Kaymakam V. Server Sinanoğlu, Karesi Kaymakamı Abdülkadir Demir, Kepsut Kaymakam V. Murat Atıci, Manyas Kaymakam V. İlyas Öztürk, Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç, Savaştepe Kaymakamı Metin Yılmaz, Susurluk Kaymakamı Yalçın Sezgin katıldı.

ALINMASI GEREKEN TEDBİRLER GÖRÜŞÜLDÜ
İlin yönetim, güvenlik, ekonomik, sağlık ve sosyal yardım, kültür ve yatırım faaliyetleri ile ilgili işlerin ahenkli olarak yürütülmesi için alınması gereken tedbirlerin görüşüldüğü ve 2016 yılının değerlendirildiği toplantıda, genel asayiş ve trafik önlemleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının faaliyetleri, ilçelerde meydana gelen afetlerde acil yardım talebi ile ilgili çalışmalar görüşüldü.

GAYRETLERİMİZİ 2017 YILINDA DAHA DA ARTTIRALIM
Düzenlenen toplantıda konuşan Vali Ersin Yazıcı, “Balıkesir’de özellikle ve öncelikle yapmamız gereken; Balıkesir için ortak hedefte buluşan ve Balıkesir heyecanını yüreğinde taşıyan bizlerin Balıkesir’i farklılaştırma stratejilerini etkinleştirerek takım oyunu oynamada gayretlerimizi 2017 yılında daha da arttırmamızdır. “dedi.
Daha sonra İlçe Kaymakamları ayrı ayrı söz alarak ilçelerde yürütülen faaliyetler ve sorunlar hakkında açıklamalarda bulundular.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

2017 YILININ İLK KAYMAKAMLAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x