2015 BANDIRMA’NIN EN İYİLERİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü tertiplenen Bandırma’nın En İyileri Ödül Töreni Grand Asya Otel’de düzenlenen gece ile sahiplerini buldu. Geceye Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ak Parti Geçmiş Dönem Milletvekili Cemal Öztaylan, Kurum Müdür ve Amirleri, İş Adamları, İş Kadınları, STK’lar ve çok sayıda davetli katıldı.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Vural Atabey, Bandırma’daki yerel basının ayakta kalabilmesi ve gazete sahiplerinin yayın organlarının devamlılığını sağlayabilmesi için desteğe ihtiyaç duyduklarını, yerel basının abonelik ve reklam yönünden desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

Atabey’in konuşması ardından 12 ayrı kategoride hazırlanan ödüller sahiplerini buldu. Cemiyet Yönetiminin kendi insiyatifi ile belirlediği 3 özel ödül sahiplerini bulurken, Gazetecilik Onur Ödülüne Duayen Gazeteci Sayim Alkazak layık görüldü.

Yine geçtiğimiz aylarda görev yaptığı Bandırmaspor’da maç esnasında kalp krizi geçirerek yaşama veda eden ünlü Teknik Adam Turhan Özyazanlar ve 17 Eylül Üniversitesi’nin kentimize kazandırılması başta olmak üzere uzun yıllar Bandırma siyasetine gerek Belediye Başkanı Gerek Milletvekili olarak hizmetleri ile damgasını vurmuş Ak Parti Geçmiş Dönem Milletvekili Cemal Öztaylan’da özel ödüle layık görülen isimler oldular.

Bandırma’nın En İyileri Ödül Töreninde yılın sporcusu Ayten Demir, Yılın STK’sı Müsiad, Yılın İş Adamı Abdullah Çolak, Yılın iş Kadını Canset Balcı Sevim, Yılın Girişimcisi İlknur Pazarcık, Yılın siyasetçisi Sema Kırcı, Yılın bürokratı Muzaffer Şenveli, yılın spor takımı Bandırmaspor Kız Hentbol Takımı, Yılın Gazetecisi Tufan Dalgıç, Yılın Markası Dönce Yoğurt olarak seçildi.

Sonuçların bu yıl diğer yıllardan farklı olarak internet halk oylaması ile belirlendiği organizasyonda Dijital İletişim Sponsoru olarak etkinliğin lokomotif gücünü oluşturan www.bandirmanineniyileri.com web sitesini hazırlayan ve  sistemin güvenliğini sağlayan Kutlu Creative kurucusu Onur Kutlu teşekkür plaketi alırken etkinliğin canlı yayınladığı Egetürk TV yayınında sunucu Ozan Ertuğrul ile sistem ile ilgili röportajda gerçekleştirdi.

Ödül kazananlara ve geceye katkıda bulunan sponsorlara ödülleri takdim edilmesinin ardından gece sona erdi.

Ödül Törenine SASFAG ve Hasat Dans Okulu da gösterileri ile damgasını vurdu.

onur-kutlu-egeturk

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

2015 BANDIRMA’NIN EN İYİLERİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x