18 EYLÜL EDİNCİK’İN KURTULUŞU KUTLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

18 Eylül Edincik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95.ci yıl dönümü, Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Edincik Şehitler Anıtında yapılan törene Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Balıkesir Milletvekilleri Sema Kırcı, Namık Havutça 6. Ana Jet Üssü Komutan Vekili Hv. Plt. Albay Selahattin Akalp, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Süleyman Özdemir, Jandarma Komutanı Yarbay Recep Cansu, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük ve askerler, emniyet mensupları, gaziler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.

Bandırma Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Bandırma Belediyesi çelenklerinin şehitlik anıtına sunulmasıyla tören başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için, bundan 95 yıl önce canlarını hiçe sayarak şehitlik mertebesine ulaşmış tüm aziz şehitlerimiz için dualar okundu. Yaklaşık 1 saat süren törenin ardından kent meydanında vatandaşlarımıza yapılan lokma ve peynir ikramlarıyla tören son buldu.

21751472_1419141108155034_1272805848221256841_n

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

18 EYLÜL EDİNCİK’İN KURTULUŞU KUTLANDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x