17 EYLÜL STADYUMU’NDA ÇEVRE DÜZENLEMELERİ BAŞLIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırmaspor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Spor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, İlçe Çevik Kuvvet Müdürü, İlçe Spor Müdürlüğü Yetkilisi ve Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürü Bandırma 17 Eylül Stadyumunda yapılan çalışmaları yerinde incelediler.
Bandırma 17 Eylül Stadyumu’nun PTT 1. Lig kriterlerine uygun bir şekilde düzenlenmesi için çalışmaların hızlandığını ifade eden Belediye Başkanı Dursun Mirza: ‘ Bandırmaspor’umuz bizim için çok önemli. Bandırma Belediyesi olarak her zaman takımımızı destekledik ve desteklemeye devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalar kapsamında 17 Eylül Stadyumu çevresini asfalt, parke, peyzaj çalışmalarının dışında ayrıca otopark düzenlemelerinin sezon açılışına yetişmesi için tüm çalışmaları başlattık. Bandırma halkının Stadyuma konforlu ve rahat bir ulaşım sağlayabilmesi için çalışmaları en kısa sürede tamamlayacağız.’ dedi.

Kaynak: İlk Haber

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

17 EYLÜL STADYUMU’NDA ÇEVRE DÜZENLEMELERİ BAŞLIYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x