14 MART TIP BAYRAMI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şenveli 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı.

Bandırma Devlet Hastanesinde 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Tören düzenlendi.
Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Muzaffer Şenveli, Başhekim yardımcıları ve hastane doktorlarının da hazır bulunduğu program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Ardından Başhekim Muzaffer Şenveli bir konuşma yaptı. Daha sonra tayinleri çıkan Kalp Damar Cerrahi Doktoru Ali Aydın, Nöroloji Doktoru Güneş Pay ve Cildiye Doktoru Sevim Baysak’ a hizmet belgeleri verildi.
Hastanenin konferans salonunda yapılan törene katılan Başhekim Muzaffer Şenveli, yaptığı konuşmada; “Bugün tıp bayramı kutluyoruz ama benim için 14 Mart daha farklı bir anlam kazandı. Yaklaşık 3 yıldan beri yönetim olarak burada hizmet vermekteyiz. Polikliniklerde tüm doktor arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Arkadaşlarımızın gözlerinizin içi gülüyordu, vücut diliyle mutlu bir karşılama sağladınız. Bu karşılamadan memnun kaldık, demek ki hastanemiz de bir şeyler değişmiş, bazı şeyler güzel noktalara gelmiş.
3 yıl önce poliklinik ziyaretimde bazı hekim arkadaşlar ayağa bile kalkmamıştı, kimisi yüzünü bile çevirmemişti. 3 yıl sonra arkadaşlardaki o güzellikleri, o memnuniyeti, gözlerindeki parıltıyı görmek bizi yönetim olarak çok mutlu etti. Bu sadece bize gülümseyen bir yüz değil, hastaya gülümseyen bir yüzdü” dedi.
Şenveli konuşmasında” Göreve geldiğimizde Bandırma Devlet Hastanesinin Türkiye’ deki en sıkıntılı 2-3 hastaneden biri olduğu söylenmişti. Göreve geldiğimiz 3 yıldan beri vatandaşlarımızın %80-90’ı hastanemizde verilen hizmetlerden şu anda çok memnun, birçok konuda Balıkesir’de en iyi konuma geldik. Balıkesir de zirveyi zorluyoruz. Mali konularda da Balıkesir de en iyi hastaneyiz, Göreve geldiğimiz de bir çalışma yapmıştık. Organ, donör nakli konusunda 4’üncü olmuştuk. Geçen sene yine bu konuda Türkiye’ de 3’üncü olduk. 17 tane 2. basamak yoğun bakımdan Türkiye 2.’si çıkardık” diye konuştu.

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

14 MART TIP BAYRAMI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x